HACCP
Önnek, mint élelmiszeripari
vállalkozónak a jogszabály kötelezően írja elő a HACCP kézikönyv
elkészítését, és annak dokumentációjának naprakész pontos vezetését.
Célja,
hogy a vállalkozások élelmiszeripari termékei semmilyen módon, ne
okozzanak egészségügyi problémát a fogyasztónak, ezzel védve mindkét fél
érdekeit. A többi európai országhoz hasonlóan nálunk is mind a
fogyasztó, mind a vállalkozó érdekeit védi a HACCP.
A HACCP rendszerrel azokra a kockázatokra fókuszálnak, amelyek befolyásolják az élelmiszer-biztonságot. Ezáltal azonosíthatják és szabályozhatják az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentős folyamatokat.
Vállaljuk a HACCP kézikönyv és a kapcsolódó dokumentációk elkészítését, felülvizsgálatát és karbantartását, az élelmiszer biztonsággal kapcsolatos oktatások elvégzését.
A munkát minden esetben Önökkel folyamatosan konzultálva, cége sajátosságait figyelmbe véve végezzük, így segítségünkkel nem csak egy nagy adag dokumentációra, hanem a munka közben alkalmazható, működő rendszerre tehet szert.