HACCP

Önnek, mint élelmiszeripari vállalkozónak a jogszabály kötelezően írja elő a HACCP kézikönyv elkészítését, és annak dokumentációjának naprakész pontos vezetését.
Célja, hogy a vállalkozások élelmiszeripari termékei semmilyen módon, ne okozzanak egészségügyi problémát a fogyasztónak, ezzel védve mindkét fél érdekeit. A többi európai országhoz hasonlóan nálunk is mind a fogyasztó, mind a vállalkozó érdekeit védi a HACCP.

A HACCP rendszerrel azokra a kockázatokra fókuszálnak, amelyek befolyásolják az élelmiszer-biztonságot. Ezáltal azonosíthatják és szabályozhatják az élelmiszerbiztonság szempontjából jelentős folyamatokat.

Vállaljuk a HACCP kézikönyv és a kapcsolódó dokumentációk elkészítését, felülvizsgálatát és karbantartását, az élelmiszer biztonsággal kapcsolatos oktatások elvégzését.

A munkát minden esetben Önökkel folyamatosan konzultálva, cége sajátosságait figyelmbe véve végezzük, így segítségünkkel nem csak egy nagy adag dokumentációra, hanem a munka közben alkalmazható, működő rendszerre tehet szert.© 2020 Key Systems Kft.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el