Laboratóriumi vizsgálatok

Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata

Az érzékszervi tulajdonságok (íz, illat, szín, konzisztencia) igen fontosak az élelmiszerek esetében. Képzett bírálóink segítik a termékfejlesztés és minősítés munkáját, hogy a piacra kerülő termékek a legjobb minőségűek legyenek.

Élelmiszerek fizikai vizsgálata

Szakembereink az adott termék legfontosabb fizikai paramétereit (tömeg, térfogat, stb.) ellenőrzik hitelesített és kalibrált műszereink segítségével. A vizsgálat során megbizonyosodunk arról, hogy az áru tényleges tulajdonságai megfelelnek-e a csomagoláson feltüntetett értékeknek. Ezáltal ügyfeleink korrekt és a jogszabályoknak megfelelő módon tudják tájékoztatni vevőiket arról, pontosan mit és mennyit is vásárolnak.

Élelmiszerek kémiai vizsgálata

A kémiai vizsgálatok segítségével minden kétséget kizáróan kiderül, hogy az élelmiszer az előírásoknak és a specifikációknak megfelelő összetételű és minőségű alapanyagból készültek.

Mérhető paraméterek többek között: víztartalom, sótartalom, zsírtartalom, zsírsavösszetétel, transzzsír tartalom , fehérjetartalom, vitamin és ásványi anyag tartalom, toxikus anyagok és fémek, színezékek, tartósítószerek, cukrok, mesterséges édesítő-szerek, stb.


Élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata

Tenyésztéses mikrobiológiai vizsgálatokat végzünk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az adott élelmiszer nem tartalmaz az emberi szervezet számára káros mikroorganizmusokat, illetve tartalmazza az adott élelmiszerre előírt hasznos baktériumokat.

Élelmiszerek eltarthatósági vizsgálata

A vizsgálatokkal a korszerű, fogyasztói igényeket kielégítő, tápanyagokban gazdag élelmiszerek egyik fontos és kényes aspektusát, az eltarthatóságot vizsgáljuk.

  • A termék eltarthatóságának kimérése
  • A megadott eltarthatósági idő vizsgálata
  • Igény szerint az eltarthatóság ellenőrzése
  • Javaslattétel az eltarthatósági időre 
© 2020 Key Systems Kft.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el